Syksy on ollut mahdottoman kaunis..ulkoiltuakin on tullut, mutta olen minä ehtinyt kotomaan.. Tälläinen tilaus työ..Novitan Woolista neuloin pikku ihmiselle kypärähatun,,sukat ja lapset..siniset..

siniset%20jutut%20002-normal.jpg

Tässä on kypärmyssyt, tein kaksi erilaista, kun en tiennyt kummanlaiset tilaaja haluaa..sitten lapset ja sukat..

siniset%20jutut%20001-normal.jpg

Siinä ne..

Lanka hankintojakin on tullut tehtyä:

langat%2029.8%20003-normal.jpg

Tässä woolit..kaikkia alkoi siitä,kun tarvitsin 3 kerää sinistä woolia..no nyt ensin tuli nämä ja sitten.. tuli nämä....

Langat%20..ostetut%20001-normal.jpg

Ja niille piti käydä kodin anttilasta ostaa muovilaatikko.kun ei muuten saanut sievästi säilöön..Halusin ne sillätavalla,että näen kaikki langat ja värit kerralla :)

Sitten minä ajattelin tehdä Johannalle neuleen Nallesta,,mutta selvisi, ettei Johanna enään voi pitää mitään villasta,,jotenka piti löytää uusi lanka..acryl...

langat%2029.8%20002-normal.jpg

Ja siihen sopiva kuvio lanka...

langat%2029.8%20001-normal.jpg

Nuo yksi väriset ovat se kuviolanka..piti ostaa monen värisiä Red Heart Bellaa, kun en ollut varma mikä on tuon sinisen kanssa kiva.. tuo vaaleanpunaisen raita lanka on Novitan Tivolia..siitä tulee Netalle mekko ja toiveissa ois kuulemma samasta hiippa pipo :)

Sitten Johanna toivoi saavansa samanlaisen neuleen,jonka olin hälle aiemminkin kutonut,,on kuulemma lempi neule,,jotenka sitä varten piti löytää Novita Pretty Babya., no löytyhän sitä..

Langat%20..ostetut%20002-normal.jpg

Nuo pörrö langat ostin ihan muuten vain,kun minulla ei ole tuollaista paksua pörrö lankaa,,josko vaikka kaulaliinaan siitä :)

sitten menin Oulussa käymään..prismassa oli lankoja edullisesti..no enhän minä niitä voinut vastustaa...

lanka%20ostokset%202%20001-normal.jpg

Tuosta Red Heart Softista aattelin tehdä tuubin ja pipon itselleni..sekä tuo lila kirjavakin on kaunista..siitäkin tulisi kiva tuubi-huivi..

Tässä näitä lankoja nyt sitten on entiseten lisäksi..jotenka ahkerana pitää olla :)