Tämä kevät ja alku kesä on niin kiireistä aikaa, ettei ole tänne ehtinyt mitään kirjoittamaan. Joten nyt sunnuntain kunniaksi otin itseäni niskasta kiinni . Ens viikollakaan ei kuitenkaan ehdi, kun tulee pieniä lomalaisia viikoksi,,niitä lomalaisia on piisannut koko tämän alkaneen loman :)

Käsityö rintamalla on jatkunut tämä jämä lankojen "tuhoomisprojekti". Sukkia tuli lisää,,sitten siiryin virkkaukseen. Virkkasin pannulappuja tai siis minä ja "me muut" käytetään niitä pannunalusina,,siksi niitä on eri mallisia ja kokoisia,,eikä tuohon kauneuteen ja koristeellisuuten ole kiinitetty erityistä huomiota :)

Laitanpa ensin nuo viimeiset sukat:P6010004.jpg

Lankana näissä pääsääntöisesti on 7 veljestä yksiväristä ja taitaa tuossa olla 7 veljestä sateenkaari raitaakin, myöskin Maijaa löytyy ja jotakin muutakin, mutta ei muistu nyt mieleen. Laitan tiedon myöhemmin, kun löydän vyötteet,,jos löydän :)

Sitten niitä alusia: P6010003.jpg

Tässä näitä on,,muutama jäi itselleni ja kaikki loput meni Sannalle.. Lisääkin on vielä tulossa.

Tässä keväällä saimme vanhoja puutuoleja. Ne ovat hyviä pihalla puutarha tuoleina.. Mukavia istua,,parempia kuin muoviset ja kaikkea ei aina tarvitse ostaa uusina. Ja kun kankaaseen kyllästyy tai likaantuu,,voi aina vaihtaa uuden :) Kierrätystä parhaimmillaan.

Tässä kuvaa mistä lähdin liikkeelle:

P6180008.jpg

 

Meille kaikille tuttu tuoli,,kouluissa ynnämuissa julkisissa tiloissa käytetty vanha hyvä tuoli,,ajan patinoima ja taatusti kestävä. tehty siihen hyvään aikaan,kun huonekalut vielä tehtiin kestämään. Näitä on 6 tuolia.

Ja sitten uusi "elämä" :)

P6180010.jpg

Kankaana käytin jotakin "lasten farkkukangasta" tukevaa ja kestävää. Kuviokin kiva pihalle sopiva.. P6180009.jpg

Ja kun liikaantuu tai menee rikki, njiin vaihdan uudet..Tuoleja en maalannut tai lakannut mitenkään . Minusta ne ovat juuri noin hyvät. ja nää tulee sellaisen paikkaan,,etteivät kastu :)

Ja on tässä yksi toinenkin projekti saatu ihmekyllä päätökseen, vaikka vaikeeta se on ollut..Ei sillä ettei olisi ehtinyt, mutta nuo ilmat.. Sitäkään ei viitsi vesisateessa puuhata.. Muistatte varmaan ne puukasat keväällä? Voisin oikeastaan laittaa kuvan tähän mustin virkistykseksi :

P4140002.jpg

ja tältä näyttää nyt:

P6210005.jpg

Oli muuten urakka :). Lumikin on sulanut ja maisemam vihertynyt.

Eipä muuta tällä erää..Oikein hauskaa ja aurinkoista kesää..Toivotaan,että helteitäkin tulisi..Olisi nuo matot vielä pesemättä :) Tämä alku kesän vihreä luonto on niin kauniin vihreää.