Tässähän ehtii kesälläkin tekee paljon käsitöitä,kun uo ulkoilu ilmat on mitä on,,tais siis voihan siellä ulkoilla sehän on vaan pukeutumiskysymis,,mutta kun ei nappaa,,niin ei nappaa,,ja lähinnä ajattelin,ettei noita pihatöitä viitti kaatosateessa eikä kyllä tihkusateessakaan tehdä.. Joten olen keskittynyt käsitöihin.

Tein tuollainen ponzon,,joka menee lahjaksi. Lankana siinä vanhaa SINI akryl lankaa ja tuo vaalenapunainen kimalle lanka on Silver Dream.

Virkattu ponzo:

P7260020.jpg 

Tuossa toinen kuva sängyllä:

P7260026.jpg

Siitä tuli kaunis. ja kiva oli virkata..tekniikka on "isoäidin neliö" Laitan läjikuvan vielä langasta:

P7260022.jpg

Toivotaan tämän saava pikkuneiti tykkää:)

Sitten olen neulonut Novitan Woolista Pätkishaalarin.Pitihän minukin sellainen kokeilla tehdä. Ei meillä sille tarvetta ole. Aion sen myydä (50€), jos joku sen vaikka ostaa.. Laiton sen huutonettiin( https://www.huuto.net/kohteet/patkis-neulehaalari-60cmvillainen/371671445 ja facebookin yhdelle käsityökirpikselle :)

Tässä kuva pätkishaalari:

P8010025.jpg

Samassa huutonetissä on mulla myynnissä tiskirättejä,,joita valmistui kiva kasa lisää:

Neulottu tiskirätti

P8010026.jpg

Lankana noissa on : Teetee Hilla, Primevera Cotton ja Hjertegarn; Cotton nr.8

Huomatkaa olen tykästynyt tuohon kissan naama kuvioon :). se on musta niin hauskan näköinen :)

Meillä on alkanut pääskysillä lentoharjoitukset. Joka aamu 7 aikaan on kovat harjoittelut.. Se on aika jännän näköistä kun parvi pääskysiä pölähtää kovaa vauhtia ikkunan ohi.. Kissa tietysti ikkunan alla päivystää,,josko jollaan menis huti..Mutta ei ole onneksi mennyt :)