Tämä vuosi alkaa lähetä loppuaan,, paljon vuosi on antanut. Mutta paljon se on myös viennyt. Minun rakas pitkäaikainen ystäväni kuoli kesällä keuhkosyöpään,,se ole nopeaa meonoa. Kun saimme tietää täsät niin kuukauden päästä oli jo hautajaisten aika. en oikein vieläkään tahdo sisäistää sitä, että häntä ei ole. Hän oli minulle tosi rakas. Minulla on elämässä ollut kaksi oikein todellista läheistä ystävää. Ja kahden vuoden sisällä syöpä vei kummakin. He kumpikin olivat sellaisia, että heille pysyi kertomaan todella kaiken. Ja tulivat aina avuskis, oli elämän tilanne mikä tahansa. Nyt pitää opetella elämään ilman tätä "turvaverkkoa".

teddy%20you%20are%20always%20on%20my%20m

Nyt ilosempiin asioihin.

Joulukuun loppuun mennessä sain tehtyä Anniinalle villapuvun.

Takki ja housut:

DSCN2387.jpg

Koko on 122cm, joten neulottu on kaiken kiireen keskellä.. Malli omasta päästä. Lankana : Hjertegarn : Vidal Alpaca ; Baby alpaca. Tämä oli sellaista lankaa, joka ei kuttittanut, kun hienoinkin baby villalanka kutittaa. markuksen oma on jo aloitettu. Saa nähdä meneekö siihen koko tammikuu :) .

Lankojen kulutuksesta ja hankinnasta näkee,,että on tullut oltua töissä huhtikuusta lähtien. Valmista ei ole tullut yhtä paljon kuin viime vuonna,, mutta posiviista, en myöskään ole ehtinyt hankkimaan yhtä paljon. Ja tänä vuonna lankakoelmani lisääntyi vain 10 kilolla. Milloinkahan sitä tekis enempi kuin hankkis uusia. vanmaan mahdoton yhtälö,,kun ainavaan tekevät, kauniinpia ja kauniipia lankoja, ja niitä vaan ei voi vastustaa :)

Nyt toivottelen teille kaikille rakkaat kävijät,,seuraajat ja lukijani Oikein hyvää uutta vuotta ja kiitos tästä kuluneesta vuodesta.

 

hyvaa-uutta-vuotta.jpg