En muista oonko ehtinyt mainita,,että meillä alkoi vessa remppa,,siis ensin piti vaan pönttö vaihtaa,,muttei se nyt mennyt ihan niin..

Elikkä viime ja kulunut viikko on ollut vähän vauhdikasta..

Tilasin putkimiehen meille vaihtaa uuden vessanpöntön,,mutta kun vanha otettiin pois,,oli lattia sen näköinen,,ettei siihen uutta laitettukkaan heittämällä.. joten piti purkaa lattiaa..ja kun piti purkaa lattiaa,,purin kaikki loputkin..

Nyt siellä näyttää tältä:

DSCN4478.jpg

Ja seinät näyttää tältä..

DSCN4480.jpgDSCN4477.jpg

Tässä on sitten saanut opetella kaikkie uutta.. siis osaan tapetoida ja maalata.. rakentaakin vähän..

Tällä hetkellä seinät on paklattu. Lattiaan on laitettu ensin prime,,kiinnitysaine,, sitten Kiilto tasoflex

 

Tällä tasoflexillä sain tasoitettua lattia,,sekään ei mennyt ihan "putkeen"kun vanha talo,,niin se olis ellaista liukasta velliä,, ja se valui myöskin kaikista mahdollista raoista alakerran vessaan,,elikkä senkin vessan remppa vielä edessä,, massat kyllä pesty pois..

Ja tänään minä sitten kaakeloin lattian..ainakin vielä näyttää ihan hyvältä,,ja siis onhan se hieno oikeastaan,,kun koskaan en ole lattiaa kaakeloinut,,mitä nyt 12 laattaa laattaliimalla keittiön seinään,,mutta rohkeesti vaan hommaan kiinni..välillä tuintui,,että palapeliä kasaan,,kun piti asetella kaikenkokoisia paloja..

Että sellaista sitä täällä..mites siellä viikko mennyt..?

 

Käsitöitä oon ihan pikkassen jaksanut tehdä,,en juurikaan.. no sehän ei ole mikään ihme,,tuollaisen huhkimisen jälkeen..

Nyt ei muutakuin viikonlopun viettoon.. elikkä hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille

DSCN4437.jpg

Ai niin lopuksi vielä,,lupasin pukata yhdestä blogista mainoksen tänne,,joten kuulkaas,,käykääs kattoon täällä kivaa blogia: Nimeltään.. Kässäätkös ?

https://ricchankassaatko.blogspot.fi/2017/09/lankalapset-lisaantyy-siis-arpokaamme.html?showComment=1506704236921#c4186426752378044243