Nyt on vuorossa kaksosille ommellut collegehousut. Yksissä housuissa kävi ajatusvirhe. Piti tulla molemmat lahkeet eri väriset.... Nooh.. tuli takakappale eri värinen kuin etukappale. Että silleen sitä sattuu tekevälle.

Lasten ommellut collegehousut, ommellut lasten collegehousut, itse ommellut collegehousut lapselle,

DSCN1702.jpg

Lasten ommellut collegehousut, ommellut lasten collegehousut, itse ommellut collegehousut lapselle

Kuten näkyy vasemmam puoleisessa on etu - ja takakappale eri väriset. Laitoin sitten vielä reisi taskut.

Kangas on Majapuu : Luomujoustocollege; Pilkut. väreinä vasemmalta alkaen: Konjakka, Helmen harmaa ( ei valkoinen, vaikka kuvassa näyttää siltä), Konjakka ja Tumma Mauve. Joka ei myöskään ole noin vaaleanpunainen.

Kaava on: Ottobre 1/2021; Nopsatassu(malli 13) peruscollegehousut.

Toisenlaisiakin housuja tuli ommeltua. Baggyt malli olisi kait lähinnä se nimi.

Lasten ommellut collegehousut, ommellut lasten collegehousut, itse ommellut baggyt lapselle, baggyt lapselle,lasten ommellut baggyt

DSCN1698.jpg

Lasten ommellut collegehousut, ommellut lasten collegehousut, itse ommellut baggyt lapselle, baggyt lapselle,lasten ommellut baggyt

Kaava on : Ottobre 4/2016, malli; Free Motion (20). Kankaat ovat vasemmalta alkaen: vaalean college on oikeastaan vaalean sinistä, Naava Fabrics, harjattu joustocollege, värin nimi on: light blue, kaunis vaalean sininen. Pilkullinen on Majapuun; Luomujoustocollege; Pilkut, väri Oliivi ja lohikäärmeey on Myrtikki, nimeltään Myrtti, Nora Bisi, Mieli design.

Tässä olivat kaikki housut tällä kertaa.

Laitetaanpa tähän lopuksi joku kiva aamurusko kuva :)

DSCN1919.jpg