Käsitöitäkin on tullut tehtyä, mutta mitään ei vielä ole valmista, kun on noita pihatöitä niin paljon. Mutta laitan tässä kuvaa, kun ostin huutonetistä nukkekodin asukeille mekot.P5250058-normal.jpg

Nämä ovat kerrassaan upeita :)

Jatkan tähän vielä tänään,kun näin sadekelikin..P4150096-normal.jpg

Jotta lämpä riittäisi ensi talvena,,pitää toki olla halkoja..ne saatiin pihaan tuotuna 50 mottia..nyt bne kuvasta poiketen  on jo pinoissa kuivumassa..

Taimi kasvatustakin ehdin tänä keväänä:

P4150092-normal.jpgP4150091-normal.jpgP4150089-normal.jpg

Tomaatti lähti mukavasti ja on jo kasvihuoneessa,,kasvihuonekurkuista onnistui 2,,joten niitä pitää hakea "kaupasta" valmistaimina,,nuo 2 ovat jo kasvihuoneessa,,muutama koristekurpitsa odottaa ulos pääsyä,,nyt sataa välillä jopa rakeita, niin ei oikein voi pihalle viedä..Yksi tavallinen kurpitsa onnistui. Sitten kokeilin stevia ja siinä taimi kasvatus ei onnistunut..

Kukkaruukussa on valmiina pikkutaimella köynnöskrassi.. Muutaman pikkutaimen tilasin kodinkukista: http://www.puutarha.com/.  Samettiruusua myös kasvatan itse aina siemenestä, niin nytkin. se on siitä kiva, että sen taimikasvatus onnituu hyvin. Ka kasvikin on ihan kiitollinen kseä kukkia.Joten tuo piha on teettänyt puuhaa, jos jonkinlaista. Laitan lisää kuvia,kun kelit paranee.