Nyt on saatu nautti lämpimistä ilmoita. Minusta ihan liiankin kanssa. Onneksi välilläon edes pikaisen satanut. Tänäänkin odottelen sadetta. Saa nähdä saanko. 

Tässä keväällä hetken mielijohteesta lupauduin tekemäänn tilausneuleen kysymäti mitä hän haluaa. Oletus oli,että jotain lasten neuletta. No yllätys oli suuri, kun se olikin aivan jotain muuta. Ja tässä on sitten tulos...

Olen toki kaatokeneuleita tehnyt ennenkin, mutta en yhtään sellaista joka tehdään vain annettujen mittojen mukaan. Enkä pääse sovittamaan kertaakaan. Täytyy sanoa,että jännitys oli suuri kun neuleen valmiin lähetin.

Ohje oli englanninkielinen, eikä lankakaan ollut sitä mitä ohjeessa käytettiin. Olen kuitenkin hirmu ylpeä siitä , kuinka hieno ja sopiva siitä tuli.

Kaarrokeneule, kirjoneule,Karisma, kirjoneulepaita, Telja, Telja neule, telja paita, villapaita

DSCN1333%20%282%29.jpg

Kaarrokeneule, kirjoneule,Karisma, kirjoneulepaita, Telja, Telja neule, telja paita, villapaita

DSCN1329%20%282%29.jpg

Paidan ohje löytyy täältä jos innostuit neuleesta. Tätä oli oikein kiva neuloa. Hihan suissa ei ole kirjoneuletta se oli tilaajan toive. Lankana tässä Drops Karisma. Oikein kiva lanka neuloa.

Lasten neuleitakin tuli yksi neulottu. Nyt ei oikein ole ehtinyt neulomaan. Ollut sen verran kiireistä aikaa tuo kevätkin.

Tälläinen liivihame syntyi. Ohje on alunperin puuvillalle, mutta hyvin se toimii villalangastakin.

Liivihame, liivimekko, villamekko, neulemekko, lapselle neulottu mekko, 

DSCN1387.jpg

Liivihame, liivimekko, villamekko, neulemekko, lapselle neulottu mekko, 

Lankana tässä on Novita; Nalle aloe vera+jojoba, ihan lanka neuloa. Malli löytyy vanhasta Moda 1/2012 lehdestä. Malli 23.

Täss olivat minun neuleet vähäksi aikaa.

DSCN1545.jpg

Pihaltani löytyneen ruusunkukan myötä kivaa heinäkuuta.