Kyllä ilmassa tuntuu,että mentiin syyskuun puolelle. On ollut niin syksyisiä ilmoja,,yöpakkasiakin.. Nyt muutaman päivän aurinko vielä hellinyt, mutta yöt ja illat on kylmiä Saa rupiaa alkaan talookin lämmittään.

Neulomaan ja virkkaamaankin olen ehtinyt,,vaikka en ole tänne kuvia ehtinyt laittaan.. No tuossa ollut kaikenlaista kiireelistä.

Yhden villatakin tein lisää,,edellinen,kun oli senverta nafti,,että tälläinen "täydellisyyden tavoittelija"(siis vain käsitöissä,,ei muuten) voin jättää villatakkia siihen..tein uuden :)

Lapsen villatakki

DSCN4171.jpg

 

Tässä minulla lankana Novita Isoveli, niin sain vähän isomman villatakin.

Sitten sain valmiiksi tähtipeiton,, sen tein lahjaksi.

Tähtipeitto :

DSCN4238.jpg

 

Lankana peitossa on Lankamaailman käsityölanka 100g/260m. Ja sitä meni aika paljon.Ajatuksena oli tehdä toinenkin tähtipeitto, mutta sen hylkäsin. Kun tähän uppoo kauheesti lankaa,,ja täytyy tehdä kauhean iso,,että se olisi aikuisellekin torkkupeitto, niin samalla tuo leveys myös kasvaa,, ja se ei ole kiva,,vauvanpeittona tämä toimii,,muttei minusta aikuisella.

Nyt tänään sitten aloitin sen KALEVALA CAL peiton.

Ensimmäinen osa Ilmatar; Kalevala  peitto:

DSCN4242.jpg

Ilmatar,, Kalevala Cal peitto on virkattu Novita 7 veljestä langasta.

DSCN4245.jpg

Kalevala peitto = Kalevala cal 

Linkki sivulle ja ohjeisiin löytyy http://www.arteeni.fi/kalevalacal

Jos sattuisi virkkauskärpänen purasemaan tai jos innostuit muuten katselemaan muiden tuotoksia :)

Nyt minulla on muutenkin sellainen harvinainen hetki/tilaisuus,,minulla on kaksi käsityötä teon alla yhtä aikaa. Yleensä teen pääsääntöisesti vain yhtä käsityötä kerrallaan. 

Samalla kun teen tätä Kalevala Cal peittoa,,virkkaan siksak peittoa. Syy,,miksi kaksi,,kun tuota kalevalaa tulee vain 2 palaa viikossa,,ja sen on sellaista käsityötä,,johon täytyy keskittyä,,ei voi tehdä mitään muuta samalla. Ja kun haluan esim. katsella telkkaria,,niin virkkaan siksak-peittoa,,sillä en osaa katsoa telkkaria sillälailla,,etten tee mitään.. Täysi mahdottomuus.. 

Siksak peitto:

DSCN4246.jpg

Tuossa teille "maistiaiset" peitosta.

Tähän kyllä tulee lisää väriä,,ei ihan näin harmooninen tule :)

Pitää katsoa,,täytyykö ottaa jopa kolmas käsityö rinnalle,,kun tuotahan ei mukana kuljeta,, ja kännykän ruudulta on turhan vaikee virkata kalevalaa.. aika näyttää..

Mukavaa syyskuuta ja syksypäiviä..laitan lopuksi vanhan syksy kuvan,,mutta niin ajankohtaisen kuitenkin.

PA030078.jpg