Toukokuu alkaa olla jo kohta "kärsitty". Kyllä on ihania ilmoja piellyt.. Ollaan saatu olla lämmösä ja auringossa,,ja mikä parhainta suuri osa siitä ajasta ilman hyttysiä :)

Käsitöitä en ihmeesti ole valmiiksi asti saanut,,kun on ollut tuolla pihalla puuhaa..Selkänin kiukettelit tässä viikon verran.

Äitienpäiväksi tein täytekakun sijasta voileipäkakun(savulohi),, muista milloinka olisin viimeeksi tehnyt.

Oiskohan poikani ylioppilasjuhlat ja hön on jo 31v. :)

Voileipäkakku,,lohikakku,,savulohikakku

DSCN5374.jpg

Koriste päällä on kylmäsavulohta ja herneen versoja

Voileipäkakkuk,,lohikakku,savulohikakkuDSCN5373.jpg

Siinä se on koko komeus ; voileipäkakku

Voileipäkakku meni hyvin kaupaksi,,ei siitä paljon jäänyt isännälle ja minulle muiksi päiviksi,,ja hyvä niin,,silloin se on onnistunut.

Sitten se joka keväinen halko show.. Muistakkeko tästä se lähti :

Halkopino,,polttopuut:DSCN5366.jpg

Ja tältä näyttää nyt, 

Halkopino,,polttopuut:

DSCN5634.jpg

Villatakki projekti jatkuu,,taisin purkaa sen jo neljännen kerran,,ehkä se vielä joku päivä valmistuu,,minua tyydyttävässä muohossa..

Kirsikkapuu kukkii,,ei niin kovasti kuin joinnain vuosian,,mutta ei se haittaa kaunis se on silti,,ja kirsikat ovat jotaan hirmupieniä,,hapankirsikoita. Jätän ne aina linnuille syötäväksi.

Kirsikkapuu:

DSCN5635%20%282%29.jpg

Ei oikein kuvasta erota,,kun ei ole niin täydessä kukassa,,kuin joinain vuosina..

Pihalleni on "lentänyt" uusi kasvi; Puu; Joku versio Tuomipihlajasta. Lentänyt siksi,,koska kyseistä kasvi en ole meille hankkinut,,enkä varsikaan istuttutanut sitä kyseiseen paikkaan.

Tuomipihlaja:DSCN5639_LI.jpg

Olisi kiva tietää,,vielä että mikä Tuomipihlaja tämä on,,mutta ehkä minulle vielä,,vaikka marjojen tai muuta kautta selviää

Tuomipihlaja:

DSCN5637.jpg

Siinä vielä lähikuvaa :)

Yhdet villasukat ovat valmistunee.  Lapsenlapseni Johanna tykkää amppari jäätelöstä( Amppari mansikka- ja sitrus juo ja toiveena oli sellaiset raidalliset sukat,,tässä ne nyt ovat:

Amppari jäätelö sukat, villasukat

DSCN5641.jpg

Lankana: Kaupunkilanka Rotvalli

Minusta aika hyvin onnistuin,,väritkin osui,,vaikka jäätelön hankin ,,vasta kuvausta varten,, ja joo urauduin ja söin tuon jäätelönkin,,vaikka ei kyllä yhtään ollut mun juttu. En tykkää mehujäätelöistä.

Tässä tällä kertaa nä kuulumiset..

Oikein aurinkoista ja lämmistä toukokuun loppua teille kaikille.